Duroc har nu kompetencerne forrest

03.09.2021

Hjemmesiden hos Duroc Machine Tool har aktuelt gennemgået en opgradering, som omfatter koncernens syv lande. Virksomhedens produkter og kompetencer er nu fremme i forreste linje og understøtter den markante position, Duroc har på markedet i dag, fremhæver firmaet.

Duroc Machine Tool opererer i Norden og de Baltiske lande, og siden årsskiftet har virksomheden arbejdet målrettet på at styrke sin visuelle identitet og skabe et Duroc med et ensartet og genkendeligt udtryk på tværs af landene. Det kulminerer nu med lanceringen af et moderniseret logo og hjemmeside, hvor firmaets mål er, sammen med en række øvrige tiltag, at gøre Duroc til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner nu og i fremtiden:

”Vi vil rigtig gerne vise andre aktører i branchen, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvad vi er særligt gode til, og det synes jeg, at vi er lykkes ret godt med at få frem på vores nye hjemmeside. Vi har stort set kun fået positive tilbagemeldinger, og det tyder på, at vi har gjort noget rigtigt,” fortæller gruppens CEO Søren Gerber, i det aktuelle Teknovation - nr. 9/2021 -  forlængelse af den officielle lancering umiddelbart efter sommerferien.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har arbejdet målrettet på at strømline vores produktmix på tværs af landene de seneste år, og derfor er vores kerneprodukter i dag de samme på alle markeder. Produkternehar helt naturligt fået en fremtrædende position på alle syv hjemmesider, ligesom vi sætter ansigt på vores medarbejderne og viser vores kompetencer. Men vi henvender os naturligvis stadig på dansk til danskere og på lettisk til lettere,” understreger Søren Gerber.

Foruden CNC-maskiner fra sydkoreanske Doosan tæller produktprogrammet blandt andet også italienske FPT’s løsninger såvel som spanske Gurutzpe, og nu introducerer Duroc Machine Tool desuden Doosan Robotics i produktprogrammet. Dermed er det både kompetencerne, når det gælder rette valg af CNC-værktøjsmaskiner, holdende og skærende værktøj samt robotteknologi, der nu er helt fremme i forreste række på hjemmesiden.

I fokus er derfor også selve servicen omkring maskinleverancerne, som på hvert enkelt sprog præsenteres med lokale medarbejdere, så det er de samme ansigter, kunderne møderonline, som de kender fra deres dagligdag.

Læs hele den spændende artikel i Teknovation 9/2021 ved at klikke her

Tilbage

keyboard_arrow_up